torstai 21. tammikuuta 2021

Uusi vuosi

 

Nyt on taas aika aloittaa uusi vuosi, uudet lupaukset ja toivo. Toivo siitä, että tänä vuonna voisi olla kaikki paremmin kaikilla.

Yleensä uutena vuotena kokoonnutaan yhteen, esimerkiksi sukulaisten ja perheiden kanssa, se voi olla monille mutismista kärsiville vaikeaa, kun monet kyselee vaikka ja mitä. Etenkin jos ei ole nähnyt pitkään aikaan niin pitäisi kertoa enemmän kuulumisia se ahdistaa monia.

Mutta tämä vuosi oli erilainen, ei ollut mahdollista tällaiseen koronan takia, saattaa olla monille mutisteille helpotus, vaikka korona onkin maailmanlaajuinen ja voi olla vakavakin. Ehkä joidenkin tilanne saattaa paheta, juuri sen takia kun ei voi nähdä toisia ja sitten alkaa taas jännittämään enemmän puhumista kyseiselle henkilölle, erityisesti jos ei ole mahdollista soittaa. Joillekin tosin soittaminen on paljon helpompaa. Voi jopa virastoihin soittaa, mutta paikanpäällä ei sittenkään voi.

Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2021 kaikille. Toivotaan kaikille, että tämä vuosi olisi parempi kuin viime vuosi vaikka mitä olisi ollut, aina voi olla asiat paremmin, mutta muistakaa asiat voisi olla myös huonommin!


Kuvan lähde: MM-kisojen kolmas ilotulitus oli UPEA (tellunjakonstanelamaa.blogspot.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fiktiivinen tarina mutismista

Tätä oli jo aikoja sitten pyydetty, en edes muistanut. Aloin vain selaamaan kommentteja niin löysin tällaisen toiveen niin päätin nyt toteut...